Acoperișuri MIHU susţine boxul bucovinean

Acoperișuri MIHU susţine boxul bucovinean

Firma locală ACOPERIŞURI METALICE SRL (MIHU), un brand de TOP în domeniul produselor profesionale pentru acoperișuri din zona noastră sprijină boxul bucovinean. Compania desfăşoară diverse campanii de implicare socială pentru susţinerea tinerilor sportivi suceveni de perspectivă.

Dumitru Vicol, luptător profesionist de box la CSM Suceava, beneficiază de susținere și ajutor din partea companiei Acoperișuri Metalice Mihu pentru următorul său meci de la Professional Boxing Show „Asalt în Ring” Iași, ce va avea loc pe 26 Septembrie 2019 în capitala Moldovei.

Dumitru Vicol, zis și Dima „The Storm” Vicol se antrenează intens în această perioadă pentru gala „Asalt în Ring” de la Iași. În cadrul acestei gale vor avea loc și câteva meciuri sub licența WBC (World Boxing Club).

Asalt in ring Iasi 2019

Pe lângă Dumitru Vicol, printre boxerii care vor participa la eveniment îi regăsim pe vicecampionul Mihai Desrobitu, Alexandru Luiuz, Nikolaos „The Greek” Teodosiu, frații Andrei Arădoaie și Eronim Arădoaie (multiplu campion național și european). Un alt luptător de calibru prezent la eveniment va fi Marian Pita, campion național la seniori.

În decembrie 2018, Dumitru Vicol a câştigat medalia de aur dominând categoric categoria de 75 de kilograme la Campionatul Național de box pentru seniori găzduit tot la Iași, încoronându-se astfel campion al României.

Comments are closed.