08/10/2019

Acoperișuri MIHU susţine boxul bucovinean

Firma locală ACOPERIŞURI METALICE SRL (MIHU), un brand de TOP în domeniul produselor profesionale pentru acoperișuri din zona noastră sprijină boxul bucovinean. Compania desfăşoară diverse campanii de implicare socială pentru susţinerea tinerilor sportivi suceveni de perspectivă. Dumitru Vicol, luptător profesionist de box la CSM Suceava, beneficiază de susținere și ajutor […]

Performanţele societăţii noastre sunt cu atât mai remarcabile dacă ne gândim că au fost atinse într-un interval relativ scurt de timp, firma fiind partener Blachotrapez de numai 2 ani.


Depozitul logistic MIHU ACOPERIŞURI este situat la intrare în Ipoteşti, la aproximativ 2 km de municipiul Suceava. Firma acoperă prin agenţi proprii de vânzări, distribuţie şi montaj judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ şi Iaşi, iar în viitorul apropiat ne propunem extinderea pe întreaga zonă de nord a Moldovei.

Oferta noastră cuprinde mai multe modele de ţiglă metalică, tablă cutată, accesorii pentru acoperiş şi sistem pluvial, panouri sandwich şi produse pentru garduri.

Partener Blachotrapez


Suntem o firmă suceveană cunoscută pe piaţa locală şi sub pseudonimul MIHU, iar în 2018 am obţinut premiile partenerului nostru Blachotrapez astfel:

CERE OFERTA